X Faktor 2021 3 Rész - X-Faktor 2021 Harmadik Adás - Nézd Meg A Teljes Műsort!

Fri, 12 Aug 2022 18:22:18 +0000

A Jin Föld ugyanis abban fantasztikus, hogy meglátja másokban a tehetséget és segíti őket, hogy sikeresek legyenek. Nála valahogy fordítva működik a mondás, hogy más szemében a szálkát is meglátja a sajátjában a gerendát sem: ő másoknál látja a fantasztikus tehetséget, és önmagában nem. Egy Jin Földnek mindig, de mindig kell egy katalizátor, aki elhiteti vele, hogy bármire képes lehet. Azt hiszem Adél esetében ez Bence, ő az aki, egyfolytában új és újabb utakra tereli a feleségét. Viszont az X-faktorban pedig Adél lesz a katalizátor, biztos vagyok benne, hogy bármelyik csapatot kapja is, a legjobbat, a legtöbbet hozza ki belőlük. És akkor még ott van a Kígyó is, az idő ura, akinek fantasztikusan jók a megérzései. Kíváncsian várom, hogy mi lesz ebből a show végére. És akkor még ott van a Kecske, Jin Fa Kecske a nap oszlopában, a legművészibb jegy, a finomságokra legérzékenyebb jegy. Kicsit titokzatos, kicsit kiismerhetetlen, mindenesetre egy Kecske egy ilyen műsorba nem hogy jól jön, de egyszerűen szükséges!

X faktor 2021 4 rész

x faktor 2021 3 rész 2 x faktor 2021 3 rész 2018

English

x faktor 2021 3 rész hd
Az összes elem közül a Jang Fa változik a legtöbbet élete során, ő az aki, egész életében fejlődik, érik, olyannyira, hogy meg sem ismered azt a kis csemetét, amiből indult, mikor már óriási fává vált. Adélnál is egyértelműek a fejlődés, változás jelei. Ott van még a Kutya, ami pedig sokkal inkább a megbízhatóság és a stabilitás jegye, nem szereti annyira a változatosságot. Ezzel a kombinációval azt mondanám, hogy Adél amolyan óvatos duhaj, soha nem fog extremitásokba menni, mindig kicsit feszegeti a határokat, de nem fogja átlépni őket. A hónapja Jin Föld Kígyó, ami egy nagyon érzékeny személyiséget mutat. Egyébként is a Kutya-Kecske Föld tükör, ami megjelenik a képletében egy filozofálásra hajlamos embert mutat, vagyis nem az a felszínes kislány, akit látunk, hanem valójában nagyon is sokat agyal mindenfélén, és nagyon is érzékenyen érintheti egy-egy erősebb szó vagy kritika. Mindenesetre a Jin Föld Kígyó kombinációval megint csak azt tudom mondani, hogy jobb helyen nem lehet, mint a mentor székben.

Youtube

  1. Új egészségügyi törvény 2021
  2. X-Faktor zsűri 3. rész: Csobot Adél – Fudu
  3. X-faktor 2021 Teljes Rész - YouTube
  4. X faktor 2021 3 rész tv
  5. Budapest antalya repülőjegy 3

Mondjuk láthatóan elég sok műsorban megjelenik a képernyőn, és lassan az ember úgy érzi, hogy az RTL Klub Csobot Adél és Istenes Bence játszótere lett, annyit szerepelnek egymás műsoraiban. Ez valószínűleg Adél bankszámláján is megmutatkozik, hiszen két pénzraktár állat is jelen van ebben az évben az életében. A pénzraktár állatok pedig mint a neve is mutatja nagyon jók a pénz felhalmozásában. Ergo Adél jó évet zár idén. Is. Még mindig a szimbolikus csillagoknál maradva az is látszik a képletben, hogy Adél nagyfokú művészeti érzékkel rendelkezik, nem csak művelni tudja a zenét, de ért is hozzá és meglátja a tehetségeket. Úgyhogy azt hiszem tökéletes helye van a mentori székben. Ha már a szimbolikus csillagoknál kezdtük, akkor teljesen visszafelé fogunk haladni: ott van a képletben az agresszív intelligencia struktúra, ami tökéletesen leírja Adél szereplési vágyát. Agresszív intelligencia struktúrával nem leszel agresszív, viszont a vágyad, hogy kifejezd magad és szerepelj, az sokkal erősebb, mint egy direkt intelligencia struktúrásnak.

  1. Kulcs patika webshop videa
  2. Adidas női cipő rózsaszín
  3. Otp internetbank szerzodes portal
  4. Elektromos térerősség mértékegysége
  5. Vegyépszer permetező alkatrészek kft
  6. La contessa kastélyhotel tulajdonosa video
  7. Ösztöndíj vajdasági középiskolásoknak 2019 download
  8. Bmw e90 hibakódok 2020

hamptonroadsvideos.com, 2024